Lansering: Sinn T50 et spennende trekløver


Klokkeriet - Lansering: Sinn T50 et spennende trekløver

Nyhetene strømmer inn om dagen, og her er den site dykkerklokken fra tyske Sinn. Den nye Sinn T50 består av tre varianter, titan, titan og bronzegull, hel bronsegull.

Den nye Sinn T50 i titan.

T50

Alle tre utgave har en kasse på41mm og en tykkelse på 12,3mm. T50 er kanskje grunnmodellen av de tre, og har en kasse og bezel laget i titan. Her er det mye som er i kjent Sinn stil. Det er liten tvil om at dette er seriøse dykkerklokker.T50-serien er vanntett til 500m. De tre har hentet noen elementer i fra T1 og T2 modellene som kom i 2013. De var vanntette til hele 1000 meter og hadde en bezel som er meget lik den som er på den nye T50. T1 og T2 ble ingen stor suksess for Sinn.

T50 vil kanskje gjøre det bedre. T50 er et steg opp fra de rimeligere Sinn-modellene. Det kan bremse enkelte potensielle kjøpere at klokkene koster fra rundt 3.000 euro for titanutgaven. Skal du ha den i bronsegull, må du opp 4.900 euro. Dette er en god del dyrere enn for eksempel den populære U-serien til Sinn.

T50 er laget helt i titan, og det gir den et mørkt og tøft utseende som gir litt militære vibber. Her er kasse, baklokket og bezelringen i samme mørke farge. På grunn av den gjennomførte bruken av titan, veier den ikke mer enn 53 gram. Klokkene har et sandblåst utseende som Sinn kaller «Tegiment Technology» som gir en meget ripebestandig overflate. En teknologi Sinn bruker i mange av sine modeller.

Sinn T50 GBDR i two tone titan og gullbronse.

Henger seg på TT-trenden

T50 GBDR er overraskelsen av de tre. Her har tydeligvis Sinn bestemt seg for å hive seg på trenden med å lage TwoTone klokker. Kassen er den samme som på T50, i titan, men bezel er i det Sinn kaller gullbonse. Gullbronse er Sinn sin egen legering og den består av  87,5% bronse og 12,5% gull. Denne legering skal gjøre at patineringen som bronseklokker er så kjent for, blir noe bremset. Personlig er dette min favoritt. Jeg syns det fungerer veldig godt med en bezel i en annen farge.

T50 GoldBronze er den siste i trekløveret. i motsetning til de to første, som er regulere produksjonsmodeller, er dette en limited edition som blir produsert i 300 eksemplarer. Her er kassen og bezel i bronsegull, mens baklokket er beholdt i titan.

Sinn T50 GoldBronze.

T50-serien er priset til 2.990 Euro levert med lærreim. Skal du ha silikonreim er prisen 3.380 Euro. Utgaven med titanlenke koster 3.340 Euro. T50 GBDR er noe dyrere med priser fra 3.750 Euro til 4.140 Euro. Spesialutgaven T50 GoldBronze kommer med tekstilrem til en pris på 4.980 Euro.

Verket i alle tre er ganske standard. Det er automatisk SW 300-1 verk fra Sellita med hacking og 28.800 bph.