Hands on: Seikos siste nyheter


Klokkeriet - Hands on: Seikos siste nyheter

Håvard Flaatten har besøkt Seiko-importør Optura for å ta en titt på de nyhetene som nylig ble presentert i Stockholm. Her er noen korte betraktninger fra han, og noen skikkelige bilder i god Flaatten-stil.

SPB383J1 (Sort) og SPB385J1 Limited edition. Foto: Håvard Flaatten

Vi lar Flaatten fortelle:

Gmt diverene (SPB383J1 og SPB385J1) imponerte meg. Virkelig flotte klokker som kom til sin rett – og i helt tidsriktig størrelse til diver å være.

Den grønne fikk jeg dessverre ikke sett. Må si den isblå ble favoritt, – mens den sorte går til alt. Disse klokkene kommer til å bli populære.

Ellers så var det en frisk Seiko 5 som ble lansert nå i mars, Coin. Fullt navn på denne spesielle Seiko 5 utgaven er «Seiko 5 Sports 55th Anniversary Coin Parking Delivery Limited Edition». Den blir produsert i 1.500 eksemplarer.

Det er mye spennende i vente utover våren og sommeren. Blant annet noen nye Seiko 5 som jeg ennå ikke kan si så mye om – annet enn at jeg falt umiddelbart for farger og størrelse.

Den nye versjonen av Seiko Naomi Uemura (SLA069J1) som i dette tilfelle har Montblanc på den hvite skiven var også en lekker sak. 8L35 verk i denne gjør den svært ettertraktet. Kassen er nydelig i form og små detaljer i polering som overgår alle andre Turtle-utgaver.