Watchmeet Østfold – full klaff på første forsøk


Klokkeriet - Watchmeet Østfold – full klaff på første forsøk

Jeg er strålende fornøyd, hadde forventet rundt 60 besøkende og fikk cirka 100 besøkende første gang jeg arrangerer noe slikt, forteller Remi André Lonebu, mannen bak Watchmeet Østfold.

Hva med utstillerne, var de like fornøyde som deg?

Ja, det var også veldig gøy og se at dem utstillerne som hadde noe å selge solgte bra og alle besøkende stor koste seg. Fikk også veldig hyggelig tilbakemelding fra dem som eier og jobber i lokalet om at stemning var elektrisk og at dem ønsket oss veldig igjen. De har mer plass ledig for å kunne ta imot enda flere besøkende og utstillere.

Kommer vi til å se et nytt Watchmeet Østfold arrangement?

Dette ble så bra at jeg allerede er i gang med planleggingen av neste. Dato for dette er ikke satt enda da det er mye som skal planlegges og koordineres for å få alt til å gå på skinner! Vil takke alle besøkende og dem fantastisk trivelige utstillerne

Takk til Morten Sverre Nygård og Øyvind Brandtun for flotte bilder.