For en kveld – Urmaker Felumb inviterte til herrenes aften


Klokkeriet - For en kveld – Urmaker Felumb inviterte til herrenes aften

Håvard Flaatten tok turen ned til Larvik torsdag 1. juni. Urmaker Felumb inviterte til kundekveld.

Juni startet med et fantastisk klokkeevent hos Urmaker Felumb. Merker som ble presentert var Victorinox, Edox, Raymond Weil, Oris, Certina, Tissot osv var sterkt representert med mange flotte og brennferske nyheter. I tillegg var det raske biler fra Autonor og flotte briller fra Ljosland også tilstede. Stemningsrapporten med bilder fra Flaatten taler for seg selv.

Foto: Håvard Flaatten

Kvelden kunne by på Norges premiere på Oris Pro Pilot altimeter i 3D-printet karbon og titan. Felumb hadde også den nye Big Crown Pointer Date med in-house Cal. 473, denne er basert på cal 400, men med kun manuelt opptrekk, den har en patentert gangreserve indikator bak, den har en nyutviklet slim foldespenne.

Foto: Håvard Flaatten

Sist men ikke minst så er det Kermit dag den 1. hver måned. Den nye Propilot X med knallgrønn urskive dukker en smilende Kermit frem den første hver måned i datovinduet. Den minner deg om at du skal roe ned, slappe av, ta deg tid til deg selv og sette pris på livet.

Foto: Håvard Flaatten