Longines krymper GMT-suksessen til 39mm


Klokkeriet - Longines krymper GMT-suksessen til 39mm

Longines Spirit Zulu Time En hyllest til moderne legender

I 2022 la Longines til et nytt kapittel i sin allerede storslåtte historie med lanseringen av Longines Spirit Zulu Time. Dette uret, med sine flere tidssoner, videreførte Longines’ tradisjon med presisjonsinstrumenter som ble båret av verdens største pionerer under deres legendariske eventyr. Det har blitt elsket av ur-entusiaster over hele verden og feirer den eventyrlystne ånden til disse oppdagelsesreisende samtidig som det minner oss om Longines’ pionerrolle i utviklingen av klokker med flere tidssoner. Og i år blir denne moderne legenden ytterligere forsterket med tillegg av Longines Spirit Zulu Time i en ergonomisk tiltalende og stilig 39 mm urkasse.

Longines Spirit Zulu Time leveres med et utbyttbart rustfritt stålarmbånd, en utbyttbar NATO-rem i en eksklusiv brun farge spesielt for dette uret, eller en utbyttbar brun lærrem med kontrasterende kremfarget søm. Det finjusterbare systemet på lærremmen gir en enda bedre komfort. På samme måte som modellen fra 2022, gjenspeiler det nye Longines Spirit Zulu Time-uret merkets århundrelange ekspertise innen denne typen tidmåling. Dets opprinnelse og navn stammer fra det første Longines-urverket med to tidssoner som ble produsert i 1925, og som hadde det zuluiske flagget på urskiven – Zulu refererer til bokstaven «Z» som betegner universell tid for flyvere og medlemmer av de væpnede styrker. Videreutviklingen av andre GMT-modeller, primært rettet mot luftfartssektoren, har fortsatt å styrke Longines’ pionerrolle på dette feltet.

Longines Spirit Zulu Time i 39 mm plasserer seg perfekt i skjæringspunktet mellom tradisjonell urproduksjon og innovasjon. Uret har et eksklusivt Longines-kaliber med en silisium balansespiral som driver visningen av tidssonene. Vi har også oppgradert to komponenter som, på samme måte som silisium balansespiralen, er laget av antimagnetisk materiale. Dette betyr at klokken er sertifisert som motstandsdyktig mot magnetisme i henhold til ISO764-standard. Med en motstand mot magnetfelt på 600 til 800 gauss vil ytelsen ikke bli påvirket av de mange magnetfeltene som er en stadig større del av våre daglige liv. Longines’ toppmoderne teknologi gjør det mulig å justere timeviseren uavhengig av GMT-indikatoren. Tilleggstidssoner leses av ved hjelp av en 24-timers viser og den toveis roterende lunetten, som er graduert over 24 timer. Uret er ekstremt nøyaktig med en gangreserve på 72 timer og er kronometer-sertifisert av COSC (det sveitsiske offisielle kronometer-testinstituttet). De fem stjernene på urskiven har alltid vært en garanti for et urverk av høyeste kvalitet i Longines’ historie.

I nesten et århundre har Longines fulgt noen av verdens største utforskere i deres erobring av luft, hav og land. Er du klar til å følge i deres fotspor? Det nye Longines Spirit Zulu Time 39mm vil være din perfekte reisefølgesvenn.

Som vingemerkets timeglass stolt kunngjør Longines nå en ny tolkning av Longines Spirit Zulu Time, som først ble introdusert i Longines Spirit-kolleksjonen i 2022. Det rustfrie stålet i den 39 mm urkassen gjør dette uret til den perfekte følgesvennen til sin større søskenmodell. De har også sørget for en behagelig bæreopplevelse ved å gi uret diskrete dimensjoner, urkassen er 13,50 mm tykk. De nye modellene av Longines Spirit Zulu Time leveres med en matt svart, sandblåst antrasitt eller strålende blå urskive, og har et datovindu sentrert på klokken 6 samt en lunette med en keramisk fargeinnlegg.

Høydepunktet i kolleksjonen er et iøynefallende 18 karat gull toveis roterende lunette og krone. Med et keramisk innlegg i sjokoladebrunt og en forgyldt GMT-spor er både den estetiske tiltrekningskraften og ytelsen til dette uret imponerende. Andre gjennomtenkte designelementer bidrar til den varme presentasjonen av dette imponerende uret. På en antrasitt sandblåst urskive finner du en datovindu med beige tall, mens viserne og de arabiske tallene er belagt med Super-LumiNova® old radium, som gir uret en vintage følelse.

Harde fakta

Prisen er fra 34.600,-