Longines HYDROCONQUEST – nå også med GMT


Klokkeriet - Longines HYDROCONQUEST – nå også med GMT

Longines har utvidet HydroConquest-serien med nye varianter som har en GMT-funksjon. Dette er første gang en GMT dukker opp i denne kolleksjonen som ble lansert i 2007. Longines har lang tradisjon for å kunne vise flere tidssoner samtidig. Allerede i 1925 begynte Longines å leke med dette på armbåndsur.

Når det gjelder de nye klokkene, har Longines mikset gammeldags design med moderne teknologi. Den rustfrie stålkassen på 41 millimeter har fått en skikkelig oppdatering. Inni finner du den helt nye Longines GMT-verk med en fjær laget av silikon, og den inneholder nye deler laget av ikke-magnetiske materialer. Dette verket tåler faktisk ti ganger så mye magnetisme som standarden ISO 764. Gangresserven er opptil 72 timer.

HydroConquest GMT skiller seg også ut med den nye keramiske bezelen. Kassen er vekselsvis polert og børstet for å gi en ekstra elegant touch til de nye modellene. De fargerike skivene i grønt, brunt, svart og blått har en skala som viser 24 timer, og viserne og timemarkørene er dekket med Super-LumiNova®, så du kan lese klokken uansett lysforhold.

De er runde på 6 og 9 og trekantet på 12. På 3-tallet finner du en dato. Pilen som viser GMT-tiden matcher fargen på tallene på skiven.

Klokken er vanntett til 300 meter, så du kan trygt ha den på deg når du dykker. Remmen er i rustfritt stål og har fått en real ansiktsløftning med H-formede lenker. Og for første gang hos Longines, kan du faktisk justere remmen selv med en liten spenne. Om du vil ha litt ekstra farger, kan du velge en blå eller svart gummireim med en spenne du også kan justere selv. Og det er til og med en rem i khakigrønt eller beige om du liker det.

Harde fakta:

Modell: Longines Hydroconquest GMT

Størrelse: 41mm i diameter og 12,9mm tykk

Kasse: Stål med keramisk bezel, ripesikkert safirglass

Vanntett til: 300m

Verk: Caliber L844 automatikk med opptil 72 timer gangreserve.

Pris. 33.400 med lenke og 32.100 med Natoreim