Frank Muller til Junge & Co


Klokkeriet - Frank Muller til Junge & Co

– Så vi har nå endelig blitt forhandler av Franck Müller, forteller Rubin Junge, mannen bak den ekslusive klokkeforhandleren Junge & Co.

Junge & Co holder til i Fornebu Hovdgård like utenfor Oslo. De har etablert seg som en tung aktør innenfor de mest eksklusive uavhengige klokkeprodusentene. Her finne vi merker som Czapek, Cyrus, Bianchet, Moritz Grossmann, Roger Dubuis, pluss noen til.

– Vi er eksklusiv forhandler i Norge, og vi gleder oss til å vise frem merket til våre kunder og klokkeentusiaster. Vi har allerede fått de første bestillingene, og vil gjennomføre en lanseringsfest på Fornebu i slutten av november, forteller han.

Frank Müller er et eksklusivt sveitsisk klokkemerket som har skapt bølger i luksusklokkeindustrien siden det ble grunnlagt i 1991 av Franck Muller selv, en talentfull sveitsisk urmaker. Merket er kjent for å produsere noen av de mest unike og sofistikerte klokkene i verden.

Frank Müller-klokkene er kjent for sitt ikoniske tonneauformede urkasse, som gir dem et karakteristisk utseende som skiller seg ut fra mengden. Dette designelementet kombinert med enestående håndverk og nyskapende teknologi har gjort Frank Müller til et ettertraktet merke blant samlere og kjendiser.

En av de mest berømte seriene fra Frank Müller er «Crazy Hours», som introduserer en unik tilnærming til tidsvisning. I stedet for den tradisjonelle måten å vise tiden på, hvor tallene går i rekkefølge, har «Crazy Hours» tallene arrangert i en tilfeldig rekkefølge, noe som gir et morsomt og overraskende element til klokken.

Frank Müller er også kjent for sitt fokus på komplikasjoner, og merket har produsert en rekke klokker med imponerende funksjoner som tourbilloner, minutterepeter og kronografkomplikasjoner. Disse komplikasjonene viser merkets tekniske dyktighet og lidenskap for urmakerkunst.

Hvert Frank Müller-ur blir nøye håndlaget av dyktige urmakere i selskapets verksteder i Sveits, og hvert ur gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre at det oppfyller de høyeste standardene.

Frank Müller-klokker er også kjent for sitt begrensede opplag, noe som gjør dem til sjeldne samlerobjekter. Merket har oppnådd stor suksess blant kjendiser og klokkesamlere over hele verden, og det forblir en av de mest ettertraktede merkene innen luksusklokkeindustrien. Frank Müller er synonymt med innovasjon, håndverk og tidløs stil, og det kan du nå oppleve på Fornebu.