Protid satser på norske Voyage GMT


Klokkeriet - Protid satser på norske Voyage GMT

Snart kan du få kjøpt Voyage GMT i butikk i Norge. Torgeir Sanders og Morten Paulsen har klart å få til en avtale med Protid. Den spesielle GMT-klokken blir å finne i de fleste Protid-butikkene over hele landet. Vi tok en liten prat med de meget fornøyde herrene.

Hvordan fikk dere landet en avtale med en så stor kjede som Protid?   

Det begynte nok med noen hyggelige møter litt på sparket når vi var innom Bergen og Sandefjord, luftet noen ideer så begynte ballen å rulle. Jeg dro hjem med gode råd og tips i bagasjen, også var vi plutselig i dialog med Protids merkeansvarlig, som etterhvert førte til en demonstrasjon for hele kjedens ledere på årsmøtet. 

Var det vanskelig å få de interessert? 

Det krever en viss innsats å få inn nye merker i en allerede vel utstyrt butikk, men når de ser klokken smiler de aller fleste nikkende. Det er virkelig moro å presentere dette. Passelig nok hadde vi prototyper vi kunne vise på møter og la de skru litt. Vi hadde også en god plan, både for merket, modellene her, og ikke minst at klokkene er servicevennlig.     

Hvorfor tror dere at Protid vil selge Voyage GMT? (den skiller seg jo klart ut i mengden) 

  Som jeg kan sitere en av urmakerne: dette vil vi være med på, den ser fantastisk ut, og seiko urverk er forbundet med kvalitet og holdbarhet. Protid vil selge Voyage GMT fordi den er bygget med fokus på høy kvalitet, og med urverk som kjent som en arbeidshest.   

Hva vil dette bety for De Sanders som produsent?   

Det å få være tilstede i butikkene til Norges største urmaker-kjede, er for oss veldig stort, og ikke minst veldig nyttig, da er det profesjonelle selgere og fagfolk, med flotte utstillinger, som selger klokkene og tar hånd om service og evt garanti saker. Det er betryggende for kundene å ha en lokal urmaker som står for god kundeservice, dyp kunnskap og kan serve klokkene på stedet.   

Klarer dere å få produsert nok klokker?  

 Ja, det løser vi greit, vi satset stort, og produksjonen er godt i gang.   

Hva vil den koste i butikk? 

Klokken koster 8900kr i Norge, da følger det med tre reimer spesiallaget til klokken med curved springbars for bytting av rem uten verktøy.     

Når vil den komme til butikkene?   

 Forventet til 1. desember , men vi håper på før. Hvor mange Protidbutikker er det? Det er 15 butikker i Protid kjeden, der 13 av dem lagerfører DeSanders Voyage GMT fra slutten fra de kommer ut i butikkene i slutten av november. Klokkene kan forhåndsbestilles nå hos butikkene.