Longines Spirit Flyback – nå også i titan


Klokkeriet - Longines Spirit Flyback – nå også i titan

Lansert i år, den nye LONGINES SPIRIT FLYBACK markerer en spennende tillegg til LONGINES sin historie med pilotklokker. Denne gangen har de introdusert en lettere titanversjon som også er offisielt sertifisert av COSC (Contrôle officiel suisse des chronomètres).

Longines Spirit Flyback representerer den dristige pionerånden som alltid har vært en del av merkets DNA. Denne kronografen med flyback-funksjon er et bevis på Longines sin ledende rolle i teknologiutviklingen. Merket produserte faktisk den første klokken med flyback-funksjon i 1925 og patenterte den i 1936, en verdensnyhet den gangen.

Denne klokken er ikke bare tekninsk avansert, den er også et stilikon med sin 42 mm satinpolerte titan-kasse som kombinerer mørke nyanser og subtil glans på en imponerende måte.

Presisjonen til Longines Spirit Flyback er garantert takket være det eksklusive Longines L791.4 urverket. Dette urverket er motstandsdyktig mot magnetfelt og har en silikon balansespiral. Med en imponerende gangreserve på opptil 68 timer, er det også sertifisert som en kronometer av COSC.

Denne nye versjonen har en stilfull og funksjonell urskive med selvlysende markører på en svart keramisk innlegg i den dobbeltdreidende bezelen. Kombinert med et antirefleks safirglass og gullfargede hender og tall med Super-LumiNova-belegg, får du en klokke som er enkel å lese uansett hvor du er.

Med en vanntetthet på 100 meter, har du valget mellom et titanarmbånd eller en svart og grå NATO-stropp som er spesielt utviklet for dette modellen.

Harde fakta:

REFERENCE NUMBERS: L3.821.1.53.6 og L3.821.1.53.2

CALIBRE: Self-winding mechanical movement
Exclusive Longines column-wheel calibre, L791.4COSC-certified chronometer With silicon balance-spring and magnetic resistant 13¼ lines, 28 jewels, 28,800 vibrations per hourPower reserve: up to 68 hours

FUNCTIONS: Hours, minutes, and small seconds sub-dial at 9 o’clock
Chronograph complication with flyback function30-minute counter at 3 o’clock

CASE: ∅ 42mm, 17mm thicknessRound, Grade 5 Titanium6-screw case backScrew-in crownDomed sapphire glass with multi-layer anti-reflective coating
on both sidesBidirectional rotating bezel with black ceramic insert Arabic numerals, squares and triangle coated with Super-LumiNova®

DIAL: Sunray anthraciteApplied Arabic numerals, with Super- LumiNova®

HANDS: Gilt with Super-LumiNova®with a red pointer for the central chronograph seconds hand

WATER-RESISTANCE: Up to 10 bar (100 metres)

BRACELET AND STRAPS: Grade 5 titanium with double-safety folding clasp and push-piece opening mechanism, fitted with interchangeability systemBlack and grey NATO with titanium tongue buckle on model L3.821.1.53.2

PRIS: L3.821.1.53.2: 64.500 NOK
L3.821.1.53.6: 68.750 NOK