Breitling er her med en ny generasjon Avenger


Klokkeriet - Breitling er her med en ny generasjon Avenger

I over 20 år har Breitlings Avenger vært en populær pilot-inspirert klokke. Nå er det tid for den nye Avenger, og den har ganske mye å by på..

AVENGER B01 CHRONOGRAPH 44 OG NIGHT MISSION

Kraften bak den nye Avenger-kronografen er Breitling Manufacture Caliber 01, som gir omtrent 70 timers kraft og leveres med fem års garanti, og er et COSC-sertifisert kronometer.

Hovedmodellene har en farget urskive (blå, grønn, svart eller sandfarget) og en roterende 60-minutters bezel i rustfritt stål. Baton-indekser forenkler urskiven og kronografhånden her en rødfarget spiss.

Hvis du ønsker en mer spesiell versjon, bør du velge Avenger Night Mission-kronografen – med en knallgul eller karbonsvart urskive – kassa og bezel konstruert helt av ripebestandig keramikk. Samtidig er bakdekselet, kronen, trykknappene og spennen laget i solid titan, som gir den høyeste styrke-til-vekt-forholdet av noe metall. Tallene på urskiven gir overlegen lesbarhet, spesielt på den svarte urskiven laget spesielt av motstandsdyktig karbonfiber.

Billige er de ikke med en pris på 92.800 kroner på rem og 96.500 kroner på lenke. Den helsorte Night Mission koster noe mer med en viledende pris på 108.600 og 111.000 kroner.

AVENGER AUTOMATIC GMT 44

Denne GMT–utgaven er populær blant piloter og folk som reiser mye. En rød GMT-hånd sørger for rask avlesning av Zulu-tid langs en 24-timers roterende bezel. Diameteren er lik den til kronografen, men med en mer kompakt profil.

Avenger Automatic GMT med stålkasse kommer med valg av svarte eller marineblå urskiver, med et militært lærrem eller et armbånd av rustfritt stål med tre rader. Den drives av det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 32 som gir omtrent 42 timers reserve og støttes av en toårs garanti.

GMT-modellen koster 62.200 med reim, og 65.900 kroner med lenke.

AVENGER AUTOMATIC 42

Til slutt den minste nyheten i Avnger-familien. Med 42 mm diameter laget i stål, tilbyr Avenger Automatic valget mellom svart, marineblå eller kamuflasje-grønn urskive. Du kan velge mellom matchende militær lærrem eller et lenke i stål med tre rader.

Verket er det COSC-sertifiserte Breitling Caliber 17 automatisk trehåndsverk som gir opptil 38 timers gange.

Avenger Automatic 42 har en veiledende pris på 53.700 kroner på rem og 57.300 kroner på lenke.