Nytt nordisk klokkesamarbeid – Nordic Watchmaking


Klokkeriet - Nytt nordisk klokkesamarbeid – Nordic Watchmaking

Flere av de norske klokkemerkene har samlet krefter og har etablert et nyskapende initiativ dedikert til å fremme og synliggjøre uavhengige seriøse nordiske klokkemerker. Initiativet har fått navnet Nordic Watchmaking.

– I Norden finnes det mellom 30 og 40 profesjonelle uavhengige klokkemerker. Vårt mål er å skape en inkluderende plattform som gir like muligheter for seriøse nordiske klokkemerker. Vi planlegger å arrangere events i alle større nordiske byer og etablere forskjellige plattformer og tidsskrifter, forteller Øyvind Von Doren Asbjørnsen i en pressemelding.

Øyvind Von Doren Asbjørnsen har sammen med Lars E. Hansen (Bragdur) og Aleksander Brenn (AIGI), tatt initiativet til et nordisk initiativ for klokkeprodusenter.

Kick-off allerede 15. november

– Vårt første event går av stabelen i vakre Trondheim allerede den 15. november. Vi har samlet fem av Norges mest fremtredende klokkeprodusenter – Radium, Von Doren, DeSanders, AIGI og Bragdur – for å gi deg en uforglemmelig kveld i klokkens tegn, fortsetter han.

Dette er et lavterskelarrangementet med gratis inngang er åpent for alle og finner sted på Quality Hotel Prinsen i Trondheim fra 18:00 til 21:00.
Du må melde deg på, og det kan du gjøre via Facebook eller på den nye nettsiden, www.nordicwatchmaking.com.


Initiativtakere til Nordic Watchmaking er Øyvind Von Doren fra Von Doren, Lars E. Hansen fra Bragdur og Aleksander Brenn fra AIGI.

– En lang rekke nordiske merker har stilt seg svært positive til initiativet, og allerede meldt sin interesse for å bli med på neste event samt i samarbeidsutvalget som vil bestå av representanter fra flere merker, avslutter han.