Junge & Co introduserer Ollech & Wajs i Norge 


Klokkeriet - Junge & Co introduserer Ollech & Wajs i Norge 

Jeg har personlig alltid vært svak for Ollech & Wajs. De har vært en skikkelig outsider i alle år, og har en interessant historie med salg av kvalitetsklokker til en fornuftig pris. Og da gjerne til militærpersonell via postordre.

Merket fikk en revitalisering for noen år siden, og er nå på plass i det norske markedet. Vi lar Robin Junge fortelle:

Junge & Co. er stolte av å introdusere det sveitsiske tool watch-merket Ollech & Wajs. Siden 1956 har O&W produsert klokker designet for å tjene piloter, dykkere og soldater. Historisk sett var O&W blant de første som tilbød klokker med vanntetthet på over 200 meter. Klokkene ble også favoritter blant amerikanske soldater i Vietnamkrigen, ettersom de tålte klimaet bedre enn andre sveitsiske klokker. Merket eies av CEO Charles Le Menestrel, som kjøpte merket for noen år siden etter å ha vært lenge fascinert av deres klokker.

Robin Junge er glad for å kunne presentere Ollech & Wajs på det norske markedet.

Han forteller at de lenge har ønsket å tilby våre kunder skikkelige verktøyklokker, og med Ollech & Wajs får man et fantastisk produkt til en svært god pris. Alle klokker er sammensatt og trykktestet i Zürich av O&W sine egne urmakere, og de benytter urverk fra anerkjente leverandører som f.eks. ETA og Soprod.

Lanseringsevent

Den 6. mars kl. 18:00 skal de ha et lanseringsevent i sine lokaler på Fornebu Hovedgård. og vi ser frem til å vise frem klokkene og arrangere en Q&A med CEO Charles, ledet av Junge & Co sin egen ambassadør, Erlend Osnes.