Spennende Seiko-samarbeid med norske Karen


Klokkeriet - Spennende Seiko-samarbeid med norske Karen

Nylig ble det kunngjort at en ny samarbeidspartner, Karen Kyllesø, har sluttet seg til laget og Seiko.

Karen har satt seg som mål å bli verdens yngste person som krysser Sydpolen alene, og gjennom hele dette eventyret vil hun ha Seiko Prospex på håndleddet, melder Optura som er importør av Seiko i Norge.

Karen vil bli verdens yngste som krysser sydpolen alene. På armen skal hun ha en Seiko.

Den planlagte reisen tar til i november i år, men før den tid venter flere spennende eventyr, inkludert å krysse Svalbard. Hele reisen vil bli nøye dokumentert gjennom en filmproduksjon, og Karen er også blant finalistene i Årets Rookie-kategorien i kåringen av Årets eventyrer.

Karen forklarer: «Turen starter i november 2024, og som 21-åring vil jeg bli den yngste personen noensinne til å krysse Sydpolen alene. Ruten jeg tar, Hercules Intet, strekker seg over 1130 km, og jeg planlegger å bruke 50 dager på turen. Jeg vil dra en pulk på 100 kg, det dobbelte av min egen vekt, og ha med all mat og utstyr i pulken fra starten av. Dette gjør ekspedisjonen til en unsupported reise, som potensielt kan skrive seg inn i historiebøkene.

Matthieu Tordeuret satte rekorden som den yngste sydpolfarer i 2019, 27 år gammel. Jeg har som mål å slå denne rekorden med 6 år, og den kvinnelige rekorden med 7 år. Tillatelse til å gjennomføre en soloekspedisjon i Antarktis krever betydelig erfaring og trening, og dermed vil min kommende rekord bli utfordrende å overgå.»

Seiko Prospex SLA073

Karen har valgt Seiko Prospex SLA073 som en naturlig følgesvenn på reisen, komplett med et natorem i norske farger. Denne klokken, som tåler kulde og ekstremvær, vil være ideell for Karen når hun må holde styr på tiden under reisen.

Verden kan forvente å se mye mer av Karen Kyllesø, også kjent som @friluftsjenta, i tiden som kommer, og Klokkeriet heier på henne!

Følg Karen på hennes eventyr i sosiale medier:

https://www.instagram.com/friluftsjenta/
https://www.facebook.com/friluftsjenta
https://www.tiktok.com/@friluftsjenta_