Tissot PR516 Chronograph Mechanical: Innertier fra Tissot


Klokkeriet - Tissot PR516 Chronograph Mechanical: Innertier fra Tissot

Tissot er et av de merkene som har klart å treffe aller best med sine retro/vintage inspirerte modeller. Ikke minst med knallsuksessen PRX som tok klokkeentusiastene med storm for noe år siden.

PR516 Chronograph Mechanical er til forveksling lik originalen.

Denne gangen har de sett tilbake på en av, etter min mening, fineste mekaniske kronografene fra 1960/70-tallet, og resultatet gjør meg glad. Dette er en moderne klokke som selv en vintage-nerd som meg kan bli glad i.

Tissot PR516 Chronograph Mechanical henter inspirasjon fra Tissots legendariske PR 516-modell, som først ble introdusert på 1960-tallet og ble kjent for sin tilknytning til motorsport. Den nye klokken beholder den ikoniske rallyremmen og den sporty designen, noe som gir den en tidløs og elegant estetikk.

Kvalitet i hver detalj

Tissot har alltid levert god kvalitet for pengene, og Tissot PR516 Chronograph Mechanical er intet unntak. Klokken er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert rustfritt stål for kassen og safirglass.

Sett under ett er den nye Tissot PR516 Chronograph et imponerende skritt fremover for en allerede veletablert leder innen rimelige sportsklokker med vintage-inspirasjon. Gjennomtenkt utførelse, manuelt verk og en sporty 70-talls sjarm gjør denne til en genuin utfordrerfor kronografer som selges for langt mer, og det er lett å forestille seg at dette designet blir en annen kultklassiker i Tissot-kolleksjonen.

Harde fakta:

41mm stålkasse med buet antirefleksbehandlet safirglass og keramisk tachymeter-skala.

Sort tallskiven med Super-LumiNova®-belagte indekser og visere, sikrer lesbarhet under alle forhold.

Stållenke med foldespenne og urverket er manuell opptrekk ETA/Valjoux A05.231 med 60 timer gangreserve.

Pris: 22.995,-