De Sanders feirer ett år med «Black Pearl» Ltd Edition


Klokkeriet - De Sanders feirer ett år med «Black Pearl» Ltd Edition

– DeSanders markerer det første året siden lanseringen av deres ettertraktede Voyage GMT-serie med en imponerende introduksjon av «Black Pearl» – en limited edition variant som hyller den ikoniske pirattematikken. Inspirert av de som seilte verdenshavene med flagg prydet av skaller og knokkler, tar Black Pearl-kolleksjonen luksuriøs klokkekunst til et nytt nivå.

Black Pearl blir produsert i 307 eksemplarer.

Med en kasse i matt svart og rosegull, er Black Pearl både tøff og elegant, og fanger øyeblikkelig oppmerksomheten. Denne nye tilleggskolleksjonen fremhever den særegne stilen til den opprinnelige serien, samtidig som den tar i bruk unike piratmotiver. Midt på skiven pryder en imponerende 3D-klode laget av svart «mother of pearl»-hav, mens et subtilt kart avslører piratsymbolikk for de observante. En spesialdesignet GMT-viser gir et autentisk sjøfareruttrykk, mens GMT-ringen med «Jolly Roger» fargetema legger til en ytterligere piratflair.

«Vi ønsket å skape noe virkelig unikt som både hyllet pirattemaet og samtidig opprettholdt den elegante stilen til Voyage GMT-serien,» sier DeSanders. «Black Pearl-kolleksjonen representerer dette perfekt med sine subtile detaljer og røffe estetikk.»

Baksiden av klokken er like spesiell med en unik Black Pearl-rotor og «open case back» som gir en innbydende glimt av klokkens indre verden. Hver av de 307 klokkene i kolleksjonen er nøye nummerert, startende fra året da den legendariske piraten Edward «Blackbeard» Teach døde i 1718, og strekker seg helt til dagens dato i 2024.

For å fullføre det eksklusive utseendet, leveres klokkene med tre ulike remalternativer – en skreddersydd gummi reim og to forskjellige skinnreimer, alt i en elegant svart farge.

«Navnet Black Pearl stammer opprinnelig fra den imponerende sorte perlemorfinishen og den detaljerte 3D-kloden på skiven,» forklarer DeSanders i en pressemelding. «Men vi kan ikke nekte den sterke tilknytningen til et bestemt skip fra en kjent filmserie – noe som vi absolutt er komfortable med, siden vi er store fans av den nevnte filmserien.»

Med lanseringen av Black Pearl-kolleksjonen fortsetter DeSanders å begeistre klokkeentusiaster med sitt unike design.

Mer info om denne spesielle modellen finner du her: https://desanders.no/pages/page