Seikos nye EDC Series: Klassisk stil møter moderne funksjonalitet


Klokkeriet - Seikos nye EDC Series: Klassisk stil møter moderne funksjonalitet

Seiko har nok en gang satt standarden med lanseringen av deres siste tilskudd til klokkeverdenen – EDC (Everyday Carry) Series. Inspirert av den legendariske SNXS sportsklokken, lover denne nye serien å bli en populær følgesvenn for daglig bruk.

SRPK87, SRPK89 og SRPK89.

Med en forankring i Seikos arv beholder EDC-serien den karakteristiske kasseformen og den ikoniske lille kronen plassert klokken 4, noe som gjør at den smyger seg elegant rundt håndleddet uten forstyrrelser. Men dette er ikke bare et tilbakeskuende blikk; Seiko har også implementert flere forbedringer som gjør denne serien til et skritt fremover.

Den sporty fargede urskiven, med en dristig oransje sekundviser, kaster tankene tilbake til 70-tallets stil, samtidig som flerfaserte time- og minuthender fanger lyset og gir klokken en sterk tilstedeværelse på håndleddet. Med Lumibrite-belegg på urskiven og hender kan du være trygg på at tiden alltid er synlig, uansett lysforhold.

SRPK87. Pris: 4998,-

Det er imidlertid ikke bare utseendet som imponerer med denne nye serien. Seiko har også prioritert brukerkomfort og kvalitet. Den lave tyngdepunktet på kassen sikrer en behagelig passform gjennom hele dagen, mens de kontrasterende overflatene av hårlinje og speilfinish gir en følelse av stil og luksus.

Men det som virkelig skiller denne serien fra mengden, er det nyutviklede stållenka. Med sin klassiske stil bringer det en følelse av nostalgi mens det samtidig presenterer en frisk tolkning av tidløs design.

For klokkeentusiaster og stilbevisste enkeltpersoner overalt, representerer Seikos EDC Series det beste fra begge verdener – en perfekt balanse mellom klassisk stil og moderne funksjonalitet. Med denne serien ved håndleddet er du klar for alle utfordringer hverdagen måtte bringe.

Harde fakta:

Movement: Caliber Number 4R36

Movement Type: Automatic with manual winding

Power reserve: Approx. 41 hours

Functions: Stop second hand function, Day/Date display

Case Material: Stainless steel

Case Size: Thickness:12.5mm

Diameter: 37.4mm

Lug-to-lug: 44.7mm

Crystal: Curved Hardlex

LumiBrite: Lumibrite on hands and index(es)

Distance between lugs: 18mm

Water Resistance: 100 meter

Magnetic Resistance: 4,800 A/m

Weight: 125.0g

Features: See-through & Screw case back

Pris: 4998;-