Klokkeevent i Skien, Telemark: En Storfeiring av Tidens Kunst, klokker.


Klokkeriet - Klokkeevent i Skien, Telemark: En Storfeiring av Tidens Kunst, klokker.

Hold på feriepengene, skattepengene eller selg aksjer og fond. For i slutten av august blir Skien, Telemark, sentrum for en stor feiring av klokkekunst og håndverk. Dette spennende arrangementet, som finner sted i et romslig og godt overvåket lokale nær politiet, lover å bli et av de mest betydningsfulle klokkeeventene i Østlandet.

. Det bli bli et møtepunkt mellom alle typer klokkeentusiaster. Foto: Ole Marius Lundtveit Haugan

Utstilling og levende, inspirerende, samtaler

– Eventet vil samle et bredt spekter av klokkeentusiaster, samlere, og profesjonelle fra hele landet. Utstillingen vil presentere en rekke klokker fra ulike leverandører, hver med sine egne unike design og teknologier, forteller mannen bak prosjektet, Ole Marius Lundtveit Haugan.

– Tanken er at dette arrangementet skal gi deltakerne en enestående mulighet til å utforske mangfoldet innen klokkemakerkunst og teknologi, legger han til.

Utveksling av ideer og kunnskap

Deltakerne vil ikke bare kunne beundre klokker, men også delta i samtaler og utveksle ideer med andre klokkeentusiaster og eksperter.

– Dette eventet er skapt for å inspirere og utdype forståelsen av klokkemakeri, med muligheter for å lære mer om både tradisjonelle teknikker og moderne innovasjoner, sier Ole Marius.

Arrangementet blir i Skien i august. Foto: Ole Marius Lundtveit Haugan

Praktisk Informasjon

Lokalet for arrangementet er strategisk plassert i nærheten av politiet og er under konstant overvåking for å sikre trygghet og sikkerhet for alle deltakere og deres verdifulle klokker. I tillegg tilbys gratis parkering, noe som gjør det enkelt og praktisk for både lokale og tilreisende gjester å delta.

Det er også mulighet for Swap and Meet av dine unike klokker: Et  byttemarked

– En spesiell del av eventet er det omfattende «swap and meet»-markedet. Her kan deltakere bytte, kjøpe og selge klokker, deler og tilbehør, noe som gir en unik mulighet til å finne sjeldne og ettertraktede gjenstander, forklarer Ole Marius.

Ta med dine fineste klokker for salg eller bytte muligheter.

Dette markedet er forventet å tiltrekke seg samlere og entusiaster som ønsker å utvide sine samlinger eller finne den perfekte klokken.

Primus motor Ole Marius Lundtveit Haugan. Foto: Privat

Ta kontalt med Ole Marius

For å delta i dette spennende arrangementet, enten som næringsdrivende eller privatperson, er det nødvendig med påmelding. Vennligst kontakt Ole Haugan på email: olehaugan@gmail.com for mer informasjon og registrering.

– Dette klokkeeventet i Skien er en fin mulighet for alle klokkeentusiaster til å fordype seg i sin lidenskap, møte likesinnede, og utvide sin kunnskap om tidens kunst. Ikke gå glipp av denne sjansen til å delta i en av årets mest inspirerende klokkeopplevelser, avslutter han entusiastisk.